Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door Plaatselijk Belang Luxwoude. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Plaatselijk Belang Luxwoude is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite(s) van Plaatselijk Belang Luxwoude toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Plaatselijk Belang Luxwoude kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of paginas.

Auteursrechten

Plaatselijk Belang Luxwoude behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logos en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Plaatselijk Belang Luxwoude. Neem contact op met Plaatselijk Belang Luxwoude voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Doel van de website

Plaatselijk Belang Luxwoude heeft zich primair ten doel gesteld om websitebezoekers te informeren over haar activiteiten en haar producten en diensten.Dorpshuis 't Trefpunt

Lees op deze pagina het laatste nieuws van Plaatselijk Belang Luxwoude.

Nieuws »